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Question JPL Response

Paragraph 3.0, Proposal Pricing, in all cost volumes, 
includes a requirement to provide data on a 3.5 inch 
computer diskette.  Since the information to be 
provided is a very large data file it would require 
splitting the file into several diskettes. That may make it 
more difficult for JPL to use in their evaluation. The 
data would fit on a CD ROM.  May we use a CDs for 
each cost volume in lieu of several 3.5 diskettes?

Yes.
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